Translate

tisdag 15 juli 2014

Äpplen, brusten kärlek och sömnlösa nätter. #hejlivet

Nu är jag på väg till samtal, hos en vikare, känns som då behöver man inte hålla tillbaka. Då kan man ösa ut all galenskap och lämna den där. För hon jobbar bara i 4 veckor. Sedan kanske terapi bygger på relation. Men just nu känner jag för Quick-fix råd. Min egen metod är träningen. Skönt att få några smällar så man känner att man lever. Vad gillar ni att träna?                     Igår så skulle jag ha börjat med sluta med välling på nätterna för leya, men det blev Carlos natt, så inatt smäller det. Jag räknar med att vara ett vrak en vecka. Men tack för alla tips och tankar, det har peppat till beslutet.             Carlos då? Ja vad ska jag säga. Jag satsade på fel häst. När livet är som tuffast så märker man vilka som orkar kämpa.       Tankarna om livet går typ så här: du har tre äpplen. Ett är rött och resten gröna. Du lägger äpplena i en påse. Du blundar och tar upp ett. Får du ett grönt så får jag leva, men tar du ett rött så dör jag. Sannolikhetslära.

5 kommentarer:

  1. ledsen att höra det har tagit slut mellan er, vad som än händer så hoppas jag att allt ordnar sig till det bästa för er alla!!!!

    SvaraRadera
  2. Hjärtat är ändå tåligt och klarar ett och annat ärr❤️. Det brukar bli till det bästa...men klara du vällingnätterna och han sen ger upp åker han på spö..

    SvaraRadera